25.000 Euro pentru SERAFIMUL licitat de BCR la Festilalul Brazilor de Craciun 2017? Imagini din „culise” cu bradutul!

Despre Ingerasii Pazitori v-am mai vorbit!

Despre cum au evoluat si transformat si ce chestiute am tot lucrat de la acesta idee, puteti sa mai gasiti si AICI.

Insa haideti sa va povestesc despre cel mai complex ingeras realizat pana acum si care spre bucuria mea si a celor de la Art Safari, a devenit bradul licitat in cadrul Festivalului Brazilor de Craciun din 2017.

Sursa foto:festivalulbrazilor.ro

De nu cunoasteti acest eveniment, sa stiti ca este unul unic in Romania cu scopul de a strange fonduri necesare programelor socio-educationale destinate copiilor din grupuri defavorizate. Organizat pentru prima data in anul 2001, designeri renumiti, diverse personalitati din mediul de afaceri, cultura si media isi unesc fortele anual pentru a da o sansa la educatie copiilor ramasi, fara nicio vina, in afara sistemului.

Un proiect minunat la care am putut sa fiu partasa, cum altfel, daca nu prin ceea ce creez!

Astfel ca, la initiativa Ioanei Ciocan, managerul general al proiectului Art Safari Bucuresti, am realizat bradul ce avea sa se numeasca „Serafim”, licitat in final de BCR.

Compus din sase aripioare si o sfera pe care am reprezentat trei portrete de ingeri, acest serafim mult mai complex decat este reprezentarea uzuala din canoanele religioase, a devenit simbolul binelui si al solidaritatii pentru acesti copiii minunati.

 

Aripile din PFL tratat

Pictat in culori acrilice, am cautat sa pastrez cat mai fidel cromatica unui bradut folosind verde pentru aripi cu accente de albastru si rosu.

 

Procesul de pictare al aripilor

 

3 dintre cele 6 aripi

Pentru a inobila partea inferioara si a reprezenta steaua care in mod obisnuit este asezata in varful bradului, am amplasat o sfera poleita integral cu slagmetal auriu. Pe aceasta, trei ingeri imbujorati zambesc din toate cele trei unghiuri.

 

Sfera pictata

Realizat din PFL (aripile) si polistiren (sfera), pictat si poleit cu slagmetal auriu, SERAFIMUL arata cam asa!

 

Finalul din atelier

Licitat de BCR – reprezentata de Bogdana Grapa, cu sprijinul Libris.ro pentru suma 25.000 euro, SERAFIMUL si-a gasit rapid un loc din care poate aminti tuturor de importanta daruirii si a iubirii pentru ceillati semeni.

Voi ce parere aveti despre SERAFIM?

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *