ArtSafari 2017 – o modalitate originala de a promova un eveniment unic in Romania

Art Safari 2017 a reprezentat a IV-a editie, in care, alaturi de o parte din colegii mei din cadrul sectiei Arta Murala – FADD- UNArte, am pictat ilustratiile pe care Andreea Dorbrin Dinu le-a realizat special pentru acest eveniment cultural unic ca structură, concept și amploare din România.

Indrumati de directorul general al acestui eveniment, artist vizual si curator Ioana Ciocan, ceea ce am lucrat a devenit rapid o modalitate foarte creativa de a informa iubitorii de arta ca deschiderea Pavilionului de Arta – ArtSafari, se apropie.

Si care este cel mai bun loc de asteptat, suficient de putin timp cat sa ti se intipareasca in minte fugitiv o imagine?

Cu siguranta o trecere de pietoni, loc care care te pune inevitabil in postura de a-ti arunca privirea pe chipurile oamenilor, pe cladiri, sau pe reclame diverse. Asa ca pornind de la aceasta idee, am reprezentat in cateva spatii cheie din zona Universitatii, patru din personajele Andreei Dobrin Dinu, ilustratoarea SummerKid.

Amplasare: in fata unor treceri de pietoni amplasata in zona Universitatii, sector 1 Bucuresti

Dimensiune: patru personaje ArtSafari – forme nedefinite – aprox. 6 mp

Anul realizarii: 2017

Proiect realizat in colaborare cu artistii vizuali Corina Dinca, Alexandru Mihai Nica, Georgiana Ghidersa si Valeriu Daniel Neculai (echipa Taramul Artei)

Echipa completa

Proiectul insa nu s-a rezumat doar la pictarea pe trotuare a personajelor in actiune pline de culoare care exploreaza ArtSafari-ul.

Tot in perioada respectiva,tot in aceeasi formala de organizare, am decorat spatiul in care copii s-au putut bucura de ateliere cu activitati artistice potrivite varstei lor. Acestea au fost realizate in Galeriile Kretzulescu la ultimul etaj pe care, impreuna cu colegii mei, l-am transformat intr-un loc primitor si inspirational pentru cei mici.

Amplasare: zona ArtSafari Kids, Galeriile Kretzulescu

Dimensiune: forme nedefinite dispuse pe aprox. 7 mp

O parte din echipa care a realizat pictura murala in cadrul ArtSafari Kids
Vedere de ansamblu asupra personajelor ArtSafari

Foto: Taramul Artei, arhiva personala a artistului Corina Dinca

Vrei sa vezi un alt proiect realizat in colaborare cu Art Safari? Click AICI.

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare: