„Bucurestiul interbelic”- pictura murala posterizata in Restaurantul Burebista

Cum arata Bucurestiul de odinioara?

Alaturi de colegii mei din sectia arta murala, FADD-UNArte, am inceput sa il conturam pe peretii Restaurantului Burebista (pe atunci cu specific interbelic, mai nou, cu specific traditional). Abia intram la facultate, asta prin 2013, perioada in care m-am alaturat primului proiect de pictura murala realizata impreuna cu celalti colegi de grupa. Intrumatorul pe care l-am avut in toti anii de studii de licenta, lect. univ. dr. Ion Achitenie, alaturi de asist. univ.Georgian Barbieru, ne-au organizat si ne-au ajutat sa intelegem exact care este „treaba” cu POSTERIZAREA unor imagini.

Ei, bine, mult ne-a usurat munca toata tehnologia, caci folosind Photoshop-ul si un videoproiector, am „umplut” cateva spatii in vreo 3 zile.

Nu am fost partasa la tot proiectul, dar cateva pete de culoare am pus si eu acolo. Cu toate astea, proiectul a iesit frumos, pictat in cateva nuante ale aceleasi culori dar cu un impact vizual deosebit, suficient cat sa atraga iubitori ai bucatariei romanesti.

Amplasare: Restaurant Burebista, Bucuresti

Dimensiune: 1.20×13 m

Materiale de lucru si tehnica: curand AICI

Anul realizarii: 2012

Proiect realizat in colaborare cu promotia 2015 – sectia arta murala- FADD- UNArte, Bucuresti, coordonati de Lect. Univ. Dr. Ion Achitenie si Asist. Univ. Dr. Georgian Barbieru

Foto: artist Mara Scorta, echipa din Taramul artei

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *