„Bun venit in lumea Disney” – fereastra 3D care ii invita pe cei mici la joaca !

Stim cu totii cele mai indragite si cunoscute personaje din lumea Disney: Mickey si Minnie Mouse, Donald Duck si Daisy! Si eu, ca si voi, am urmarit animatii cu aceste caractere animate pe cand eram copil, admirandu-le joaca si veselia pe care o transmiteau prin fiecare joc pe care il initiau!

Desi au aparut multe alte personaje animate intre timp, acesti „clasici” ai lumii Disney inca bucura copilasii de pretutindeni, acestia fiind fascinati sa le intalneasca oriunde, sa le admire, imite si chiar sa se joace cu ele sub forma diverselor jucarii aparute pe piata.

O „jucarie” putin mai diferita am avut ocazia sa „mesteresc” si eu, insa de aceasta data pe una din fatadele gradinitei din incinta Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”, sectorul 3, Bucuresti, sub forma unei picturi murale de mari dimensiuni.

In parteneriat cu Santia Partner Construct, am realizat ceea ce avea sa devina fereastra spre lumea Disney, o iluzie 3D care invita copii sa se alature jocului si voii bune initiate de cele patru personaje indragite de cei mici.

Aproximativ 30 de mp de suprafata pregatita pentru pictura, o nacela, si doi oameni: eu cu al meu partener de viata, caci de aceasta data, dimensiunea depasea capacitatea mea fizica de a o realiza intr-un timp relativ scurt: 4 zile.

Fataga gradinitei inainte de a fi pictata

Folosind o vopsea de foarte buna calitate, pe baza de silicon, am inceput lucrul!

Desenul

Dupa realizarea desenului am aplicat impreuna primul strat de culoare folosind trafaleti de mari dimensiuni pentru o buna acoperire a granulatiei decorativei.

Putin din primul strat de culoare si echipa
Gata si primul layer!

Au urmat luminile si umbrele de pe personaje si ferestre, detaliile ici colo, reflexiile si corecturile!

In final, am preluat putin din orange-ul chenarului de sub ferestre si l-am adaugat pe nervurile care imita lemnul ferestrei noastre! Astfel am creat o continuitate cromatica care integreaza si mai bine pictura noastra in peisajul gradinitei.

Spre final am creat efectul de miscare al mainilor celor doua personaje care imping ferestrele, respectiv Mickey si Minnie, adaugandu-le linii albe si negre pe conturul mainii.

Fatada gradinitei cu o noua infatisare

Asa arata primul nostru proiect impreuna! Suntem happy!

Pentru propuneri de colaborari sau comenzi, ma gasiti AICI.

Fericirea de final!

Daca ajungeti prin zona Titan, nu ezitati sa aruncati un ochi si asupra picturii noastre! Vream sa aflam parerea voastra aici sau pe canalele media mentionate mai jos!

Procesul de lucru il putei vedea aici! SUBSCRIBE, please!

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare: