Caricaturi LIVE si nu numai – o distractie in plus la evenimentele speciale din viata ta!

Zilele importante din viata noastra merita sa fie incununate intr-un mod special!

Si cum altfel daca nu in prezenta oamenilor dragi din viata noastra. Ne conectam cu acestia, relationam si simtim ca sunt unici unii pentru altii.

In astfel de momente ne dorim, de cele mai multe ori sa putem materializa aprecierea si iubirea noastra intr-un obiect fizic care sa patreze amintirea vie a interactiunii nostre. Un obiect handmade poate fi o obtiune deosebita care poate simboliza aceasta importanta relationara si care poate face fericit pe oricine!

Din toata suita de obiecte care pot fi oferite, fie cadou, fie marturie sau pur si simplu o „amintire” amuzanta, am hotarat sa ma opresc asupra CARICATURILOR!

Stim cu totii ca incepem sa ne amuzam la vederea unei caricaturi. Ba ochii prea mari, sau buzele tuguiate, un corp prea mic sau nasul exagerat de acvilin, toate ne fac sa radem si sa spunem ca acea trasatura defineste cu adevarat chipul persoanei caricaturizate.

Dar ce este o caricatură si de ce ne face sa zambim?

O caricatura este in esenta un portret care exagereaza trasaturile cheie ale unei persoane intr-un mod care creeaza umor si mentine recunoasterea persoanei. Cand te uiti la o caricatura, trebuie sa poti sa spui „EL ESTE!” sau „EA ESTE!”.

Pe cand desenam o caricatura la un eveniment!

Aceasta reactie poate fi generata prin recunoasterea ochilor, parului, barbie, nasului, gurii, urechilor sau a oricarei caracteristici distincte care o face unica. Crearea unei asemanari intr-o caricatura este cea mai buna modalitate de a realiza recunoasterea. Aceasta se realizeaza prin surprinderea expresiei persoanei, care implica in principal ochii si gura (celelalte trasaturi faciale continua de aici pentru a forma imaginea completa).

Unul dintre nuntasi, surprins in cateva linii de pastel

Unii oameni au ochi mici si un zambet mare, altii au ochi mai mari, aproape iesiti din orbite cu o gura mica si dinti mult in exteriorul buzelor. Ideal este ca subiectii sa zambeasca astfel incat caricatura sa fie cat mai expresiva la final. Zambetul creeaza semnatura prin EXPRESIA acestuia!

Inginerul instalator-caricatura realizata in tehnica traditionala

Odata ce asemanarea este prezenta impreuna cu un anumit grad de exagerare, ar trebui sa poti recunoaste persoana. Asa ca data viitoare cand auziti pe cineva spunand: „O caricatura trebuie doar sa fie amuzanta, nu ar trebui sa arate ca tine”, NU O CREDITI!

Cuplu dansand-caricatura digitala

Pe langa acest atu care ofera unicitate procesului, caricaturile pot fi realizate oriunde fara a fi nevoie de tehnici complexe care necesita materiale pe masura!

Si acum, hai sa ne gandim la posibilitatea de a avea o caricatura realizata rapid intr-un moment fericit si relaxant din viata noastra!

Ei bine, dragilor, in cazul in care nu ati avut cunostinta de existenta a unui serviciu care se ocupa de realizarea de caricaturi la diverse evenimente (nunti, petreceri, funcții corporative, târguri, evenimente terțiare, funcții private, conferințe, petreceri de Crăciun, zile de naștere sau orice alta idee de petrecere!), sa stiti ca exista si este foarte distractiv pentru toata lumea!

Va propun sa indrasniti un altfel de cadou!

Caricatura digitala de familie gata de livrat!

Aici v-am atasat un video cu un astfel de cadou pe care l-am realizat de curand!

Caricaturile pe care le-ati putut observa mai sus le-am realizat in cadrul unei eveniment special – nunta unei prietene. Au fost realizate rapid (o caricatura in 3-4 minute) pe parcursul a doua ore.

Multumiri speciale fotografului Laurentiu Nica!

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi si alte articole interesante:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *