Cum am pictat impreuna cu Amelia, nepoata mea, camera de vis a oricarui copil? Petrecere in padure cu Minnie si Mickey Mouse – proiect de pictura murala

Poate v-ati intrebat vreodata daca si in cazul pictorilor se aplica vorba aceea “Croitorul umblă rupt şi ciubotarul desculţ.”!

Ei bine, nu! Si acum vreau sa va arat cum mi-am “carpit” eu hainutele si reparat “ciubotele” – daca pot spune asa!

In cazul meu, familia, cunostintele si apropiatii mei au in cea mai mare parte cate ceva lucrat de mine! Nu se dezice de la aceasta afirmatie nici nepotica mea, Amelia, careia am avut ocazia sa ii fac camera si mai frumoasa decat era ea inainte.

Daca tot pictez deseori peretii camerelor de copii atunci cand sunt solicitata, era evident ca si nepotii mei, respectiv Ami in acest caz, sa se bucure de un decor de poveste care sa ii infrumusetese si mai mult copilaria.

Schita proiectului

Alaturi de ea si parintii ei, am decis ca cel mai potrivit ar fi, pentru varsta ei, o pictura in care sa se regaseasca cateva din personajele “clasice” din lumea Disney, respectiv mult iubitii Minnie si Mickey Mouse, Bambi alaturi de prietenii ei Bocanila si sconcsul Floare , Chip si Dale, zana Tinkerbell, flori, pasari, fluturasi si albinute.

Planul l-am facut numai-decat, asa ca i-am dat drumul la treaba!

Impreuna cu Ami am stat la povesti si am amestecat culorile ca mai apoi sa incepem sa pictam elementul principal de peisaj: copacul care va sustine o parte dintre personajele mentionate mai sus.

Pictam impreuna copacelul din poveste

Apoi am pictat si personajele, rand pe rand…

Minie si Mickey Mouse-pictarea pantofiorilor

Printre picaturi, ne-am si relaxat putin, am mai discutam despre una alta, Ami a facut si nani intre timp, suficient cat sa isi recapete fortele pentru a doua parte a procesului de pictura.

Ami odihnindu-se printre flori

Camera s-a umplut de culoare datorita floricelelor de la baza lucrarii care, pe langa cromatica bogata, ofera si un efect de perspectiva, parca invitand privitorul sa se alature distractiei.

Imagine de ansamblu cu pictura murala
Minie si Mickey Mouse – detaliu
Tinkerbell – zana din poveste
Bambi alaturi de Bocanila iepurasul si sconcsul Floare

Daca va intrebati cum a reactionat Amelie la vederea picturii finalizate, arunca-ti un ochisor aici!

ESTE ADORABILA!!!!

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare: