Cum sa iti faci diminetile colorate cu ajutorul unei picturi murale? „Galaxy” – o fuziune de culoare pe peretele din dormitor

In general, diminetile mele sunt bune!

Ma trezesc vesela si cu chef de treaba, odihnita si gata de o noua zi!

Insa, pe parcursul timpului, am observat ca starea mea emotionala de dimineata sufera diverse modificari si in functie de spatiul in care imi pornesc ziua.

Atunci am realizat cat de mult iti poate influenta starea de spirit si evident inceputul de zi, designul unei camere, de la asezarea patului, mobila, obiectele din jur si chiar si peretii.

Astfel ca, in acest apartament in care locuiesc din Bucuresti, dis-de-dimineata imi atinteam privirea pe peretele alb din fata patului si nu simteam acel vibe intru totul fresh care sa imi trezeasca fortele. Ceva era cam anost si fara acel nu-stiu-cum-sa-ii-zic – coloraaat!

Nu ca ar fi fost total neplacuta starea de a descoperi o mare de alb in fata ochilor, insa simteam ca lipseste ceva care sa lumineze camera si mai mult, inveselind-o.

Asa ca, nu am stat prea mult pe ganduri si m-am pus pe lucru!

Ce imi doream de fapt? O nebunie de culoare, nici prea-prea, nici foarte-foarte, perfecta pentru a-mi colora inceputul de zi!

Cum arata peretele la inceput!

Si ce anume s-ar fi potrivit ca si tematica?

O fuziune de culoare, o galaxie, o pictura abstracta sau ce vreti voi sa fie! (aruncati un ochi in video sa vedeti finalul).

Deci, sa incepem…

Cateva culori acrilice, buretii cei “sfinti” cu care realizez aproape toate efectele de degradé, pensule si bineinteles peretele. Cam asta mi-e trusa de lucru!

Am stabilit unde aplic culorile cu ajutorul ebosei (primul strat de culoare) asta fara sa mai fac niciun desen inainte sau sa stabilesc vreo schita (recunosc, m-am tot uitat pe Pinterest pentru inspiratie).

Ebosa

Si am tot revenit apoi in straturi folosind ori pensula, ori burete, in total aplicand in jur de patru straturi de culoare in etape diferite!

Ideea a fost sa aplic toata gama de culori primare si secundare si sa maschez cele doua surse de curent pe care le puteti vedea inclusiv in poze, acoperite cu banda adeziva de hartie!

Un alt layer!

Pe alocuri puteti observa un efect de ceata care m-a ajutat sa fac trecerea intre culori, sa sporesc misterul si sa ma apropii mai mult de ideea unei galaxii.

Eu, zambareata ca aproape terminasem!

Ei, bine, acum sunt altfel diminetile cu explozia aceasta de culoare!

Mi se intampla deseori si seara sa ma benoclez la anumite zone de pe perete si sa ma linistesc incet, ca intr-o meditatie, adormind mult mai relaxata!

Voi ce spuneti? S-ar potrivi o pictura murala de acest tip in dormitorul vostru?

Pana una ala….v-am lasat aici un video time-lapse cu procesul de lucru si un TikTok de exceptie la finalul video-ului, in care m-am simtit super inspirata sa dansez (apropo, ne vedem si pe TikTok – @coloranda) !

SUBSCRIBE, please! 🙂

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *