ELSA & ANNA (FROZEN) impreuna cu prietenii din Clubul lui MICKEY MOUSE – o pictura murala exact pe gustul copilasilor

Proiectul urmator este de departe cel mai indragit proiect Disney pe care l-am realizat pana acum in camerele de copii. Si se poate observa clar de ce!

Prezenta Elsei, a Annei si a lui Olaf din filmul Frozen pur si simplu ii face pe copii sa fie foarte entuziasmati, si in special pe fetite. Brandul FROZEN este imaginea de referinta pentru multe din produsele pentru copii asta din cauza faptului ca efectiv fetite il adora, dorindu-si ca fiecare dintre ele sa fie cea mai speciala ELSA.

Dupa cum ati tot observat pana acum diverse papusele, rochite, gentute si alta obiecte Frozen, asa a venit si momentul sa descoperiti tematica aceasta in materie de pictura murala.

Fetitele pentru care am realizat aceasta pictura pe perete sunt mari admiratoare Frozen. Atat de mari admiratoare incat vizioneaza aproape in fiecare seara filmul, de preferat Frozen 2 si asta o stiu din spusele parintilor. Ce sa mai, era firesc ca Elsa, Anna si Olf sa fie nelipsiti din pictura!

Cum arata camera inainte!

Sceneta este insa si mai coplexa: in ea apare si Mickey si Minnie Mouse impreuna cu Donald Duck si Daisy, alte personaje indragite de fetite inca de cand erau micute si care le-au dorit parte din mica petrecere de la inceputul iernii.

Primele zone pictate

Proiectul a inceput sa prinda foarte repede contur, adaugand pentru inceput primele straturi de culoare care compun decorul in care personajele sunt dispuse.

Folosind culori acrilice si burete de dimensiuni mari, trecerile dintre culori sunt discrete asta pentru a accentua si mai mult perspectiva spatiului si realismul animat al povestii.

Realizarea personajelor

Dupa, m-am axat pe pictarea fiecarui personaj in parte, urmarind modul de asezare a luminii si a umbrei. Intrarea in caracter a fiecarui personaj in parte am realizat-o urmarind imagini de referinta care m-au ajutat sa definitivez miscrarile si expresiile faciale ale acestora.

La cerintele fetelor, am adaugat cativa trandafiri in colturile de jos ca mai apoi sa adaug ici colo frunze de toamna, fluturasi si fulgi.

Finalul arata cam asa!

FINALUL

Se pot observa mai clar detaliile in imaginile de mai jos!

Detaliu
Ce mai distractie!!!
Yuhuuu!

Si dupa cum v-am obisnuit, aveti aici un VIDEO cu etapele de lucru!

SUBSCRIBE, va rog, si va astept cu bine aici pe site pentru viitoarele proiecte!

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare: