„Explosion” – concept abstract intr-o locuinta moderna

„Seamana cu o barca pe cer!” – cuvintele fiului comanditarului dupa ce a vazut pictura cea noua din sufragerie.

Da, chiar seamana putin, gandindu-ma la faptul ca am avut in minte ideea unui proiect abstract dar care sa te duca cu gandul la o explozie purpurie din cer, un apus luminat cald care se imbina perfect cu restul design-ului.

Casa, a carei arhitectura si design a fost realizata de firma GO Concept, este realizata intr-un stil modern mediteranean la care se preta cu desavarsire un proiect de pictura murala abstract. Pentru aceasta, am inceput colaborarea, ca in final, dupa cateva discutii, sa decidem impreuna cu propietarul locuintei schita proiectului.

Realizat in mare parte in tehnica tamponarii cu buretele, acesta a capatat rapid contur (tehnica respectiva ajuta la o acoperire rapida a suprafetelor), asa ca, mascand rapid si prizele din zona picturii, am trecut la detalii folosind griuri colorate din violet si galben.

Dupa finalizarea lucrarii, in decurs de cateva zile, a fost aplicata si instalatia de lumini sub rama, ceea ce a scos in evidenta si mai mult explozia cromatica pe care am realizat-o.

Amplasare: locuinta privata, Barlad

Dimensiune: 4 mp

Materiale de lucru si tehnica: curand AICI

Anul realizarii: 2016

Proiect realizat in colaborare cu GO Concept – design development

O alta colaborare impreuna cu Go Concept poti vedea AICI.

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *