La joaca cu fuziuni de culoare – un proiect Fluid Art diferit

Seria Fluid Art cuprinde si cateva proiecte realizate pe alte materiale decat plexiglass. Menite sa decoreze pereti, Gold Fluid Art si Silver Fluid Art au fost realizate pe panza respectiv pal tratat.

Dupa cum indica si numele, am folosit slagmetal argintiu si auriu, in ideea in care fuziunea de culoare sa fie evidentiata de acestea. Metalizarea suprafetei a creat un efect aparte, perfecte pentru a decora o locuinta moderna!

Aproape de final
Gold Fluid Art

Amplasare: locuinta privata – Bucuresti

Dimensiune: 2 instalatii – 70x100cm

Anul realizarii: 2018

Mai jos am afisat cateva poze cu accesoriile care m-au inspirat si pe care le-am facut cu ceva timp inainte!

Acestea au fost doua rucsace din fetru a carei parte frontala am realizat-o cu acest tip de fuziuni. Aplicat pe pfl, acesta a oferit o duritate rucsacului, pastrandu-i forma intacta.

Initial, dupa ce am descoperit existenta fetrului, am realizat ce puteti descoperi mai jos (pentru mine si pentru prieteni), si am fost placut surprinsa sa observ ca au iesit tare „ochioase”, de au intors cateva priviri pe strada si intrebari cand imi inchesuiam cumparaturile prin ele!

Rucsac casual
Etapa de lucru pentru rucsacul verde brotacel…da, le-am cusut de mana ceea ce le-a facut sa fie editie foaaaarte limitata!

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare: