Minnie Mouse si Dumbo pictati pe perete, in intampinarea unui pui de om!

Pentru majoritatea parintilor, copiii sunt cel mai frumos cadou de la viata!

Iubirea pentru ei ii determina sa le indeplineasca orice vis sau nevoie pe care o au chiar si inainte de a fi prezenti in lume aceasta. Si chiar dinanite sa se nasca, parintii le pregatesc culcusul pentru ai creste sanatosi atat fizic cat si psihic.

In acest gand, la inceputul acestui an, am realizat un proiect de pictura cu tematica animata intr-un loc gandit sa devina camera unei fetite.

Tema aleasa de parinti ii reprezenta pe Minnie Mouse (soricica Disney) si Elefantelul Dumbo, pictati in doua zone din camera destinate pentru dormit si jucat.

Haideti sa va arat cum au iesit!

Dupa incadrarea personajului, am aplicat primele staturi de culoare si am adaugat detalii personajului. Lucrarea este realizata in culori acrilice asa ca mi-a permis sa folosesc tehnica de lucru cu buretele si pensule late.

Ideea urmatoare, desi nu era cuprinsa in simularea realizata anterior, a inclus pictarea unui curcubeu in jurul personajului, dar si a catorva fluturasi si albinute, gata de venirea voinicei!

In partea de jos a personajului urma sa fie incadrat patutul fetitei, asta pentru a-i crea iluzia ca este vegheata de Minnie.

Finalul arata cam asa, plin de culoare si veselie – Minnie Mouse zambeste in asteptarea noii colege de camera!

Pentru urmatoarea zona, pe peretele de vizavi, proiectul include elefantelul Dumbo, in joc, pe un leagan. De jur imprejurul sau se perinda pasari si fluturi colorati care antreneaza atmosfera de poveste a spatiului.

In prima etapa, am creionat copacul exact pe colt, asta pentru a crea iluzia de continuitate a peretelui. Dupa realizarea picturii a urmat incadrarea personajului!

Finalul arata cam asa! Doua personaje gingase care par ca te privesc din orice colt al camerei!

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.