Noua imagine a unei sali de FITNESS din Bucuresti – boxul, culturismul si fitness-ul, reprezentate prin picturi murale

Picturile murale se preteaza oricarui spatiu. Desi de cele mai multe ori oamenii inclina balanta in favoarea camerelor de copii si a restaurantelor, se intampla uneori ca si in spatii percepute ca mai putin conventionale sa fie realizate astfel de picturi.

Un astfel de loc este sala de sport pe care urmeaza sa v-o prezint in cateva randuri si in care se incadreaza cinci personaje pictate decorativ.

Suprafata totala a pictura cuprinde doi pugilisti, un halterofil, o antrenoare de fitness si un Dj, caci fireste, unde se face sport de relaxare este si muzica buna.

Picturile sunt realizate in culori acrilice de foarte buna calitate si au menirea de a rezista si antrena prin contrastul creat jucatorii care vor trece pragul acestei sali de sport.

Dupa cum se poate observa in pozele de mai sus, initial am aplicat straturile principale de culoare ca mai apoi sa creez efectul de posterizare prin liniile negre adaugate.

Aceeasi tehnica am folosit-o si in pictarea Dj-ului.

Pentru urmatorul proiect, ideea din spate a fost aceea de a crea iluzia unei sparturi in perete din care sa iasa personajul.

Fiind un personaj care vine in intampinarea clientilor, a fost nevoie sa accentuez dramatismul culorilor si a formelor prin adaugarea de culori mult mai inchise.

La etajul urmator, in spatiul destinat fitness-ului, a fost necesara imaginea unei antrenoare pastrand aceleasi tuse de galben pe care le-am aplicat si celorlalte personaje.

Pentru ultimele doua siluete, avand in vedere ca sunt pictate la etaje diferite, tehnica a fost una picturala, imbinandu-se culorile intre ele si creeand mult iubitele reflexe albastre si rosii pe care le prefer in proiectelepe.

Mai jos aveti un video scurt cu imaginea de ansamblu a spatiului, pe care va invit sa il urmariti!

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare: