Oare semineul este real??? – o iluzie creata pe perete prin pictura 3D

De multe ori ne impiedicam prin casa de spatii goale unde ne gandim ca „ar da bine ceva aici”!

Avem zone unde ne dorim sa mascam cateva elemenete din structura casei care nu ne plac sau pur si simplu ne dorim o schimbare care sa schimbe vibe-ul casei.

Aceasta este si povestea urmatorului living dintr-o casa din Bucuresti, unde, imaginea acestuia s-a schimbat pentru totdeauna prin doua picturi murale.

Sa incepem cu prima parte, respectiv, semineul, pe care acum ai nevoie sa il studiezi putin ca sa iti dai seama ca este o pictura cu efect 3D.

Prin cele cateva culori grizate si avand drept referinta mobilierul clasic, semineul a prins rapid culoare asta datorita laviurilor aplicate strat cu strat pentru a crea adancime formelor.

Pornind de la elemenete de mobilier clasic, in tonuri gri-crem, semineul a capatat un aspect elegant innobiland sufrageria prin tusele calde si efectul de marmura creat in partea de jos.

Continuand parchetul prin culorile si stilul respectiv, pictura capata profunzime, creand senzatia de prelungire a spatiului in zid.

Detaliu

Pentru al doilea element din sufragerie, am pus accentul pe mascarea discreta a grinzii care se continua de pe tavan pe zid.

Pictand cadrul simetric si astfel recreand o latura de aceeasi dimensiune ca grinda spre geam, aceasta se pierde in ansamblul picturii si recompune zona.

Stilul de pictura continua semineului, insa, ca element distinct, decorarea acestuia cu flori, pasari si cativa fluturasi impune si mai multa eleganta spatiului.

Final

Iar detaliile arata cam asa!

Umbra lasata de fluturi si pasari accenteaza tridimenionalitatea picturii si pacalesc vizual si mai mult privitorul.

Detaliu

Pe tine te-a pacalit?

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare: