Padurea de BAMBUS – pictura murala cu efect 3D

Stiti ca pictura 3D ofera senzatia de spatiu acolo unde mp nu sunt suficienti pentru a oferi o amosfera aerisita incaperii. Ati tot vazut pe aici diverse articole pe aceasta tema si poate ati observat legatura dintre locul unde realizez pictura si tematica acesteia.

Discutand deseori acest subiect nici in proiectului urmator nu facem rabat de la regula. Locul pe care urmeaza sa vi-l prezint si unde puteti descoperi unul din proiectele mele este gandit pentru a oferi servicii de masaj cu bete de bambus. Da, ati citit bine, bete de bambus.

Recunosc, nu am mai auzit de un astfel de masaj, dar cei care il practica sustin ca ajuta la remodelare corporala, recuperare, detensionare fizica si psihica si imbunatatire a calitatii vietii.

Si de ce sa nu ii credem. Multe persoane celebre din industria showbiz-ului frecventeaza astfel de locuri pentru a-si tonifia corpul si a arata astfel mult mai bine. Pentru cei interesati de un astfel de serviciu, aveti un link aici AICI.

Dar haideti sa ne intoarcem la pictura!

Ce este proiectul Padurea de BAMBUS?

Padurea de BAMBUS este un proiect de pictura 3D care te invita la meditatie si relaxare lasandu-te sa iti pierzi privirea si mintea pe cararea unei frumos peisaj asiatic!

Tema propusa avea drept element principal Arashiyama Bamboo Grove din orasul Kyoto, Japan, un loc magic de vizitat datorita peisajului creat de padurile de bambusi specifici zonei.

Imaginea de referinta – Arashiyama Bamboo Grove, Kyoto, Japan

Mai jos aveti atasata imaginea cu peretele care urmeaza sa fie pictat.

Cum arata peretele la inceput (Sala de asteptarea a salonului Dan Bujor – Bamboo Massage)

Primele tuse de culoare deja au aparut!

Am izolat bine suprafata, sa nu murderesc peretii laterali si i-am dat drumul la treaba folosind culori acrilice.

Primele starturi de culoare

Cea mai complexa parte a fost realizarea betelor de bambus datorita faptului ca, prin intermediul acestora se creeaza si efectul de perspectiva.

Adaugarea frunselor si accentuarea bambusilor

Au urmat apoi cateva tuse spontane care reprezinta frunzele bambusilor si definirea mult mai clara prin culoare a tufelor laterale din bete uscate.

Finalul

Proiectul arata cam asa!

Mai multe detalii puteti vedea in filmuletul de mai jos.

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare: