Un LOGO pictat in Comana! Aici gasiti unicul laborator de cosmetice certificat bio din Romania.

Un brand, indiferent care ar fi acela, este gandit sa se remarca in vasta piata in care se aventureaza. Este un proces continuu si foarte creativ, depus de cei care se ocupa de acesta si care, inca de la inceput, are nevoie de o imagine cat mai reprezentativa pentru oferta asumata.

Iar aici intervine logo-ul, acel simbol care surprinde intreaga esenta a brandului, care vorbeste despre scopul sau si directia spre care se indreapta pentru a atrage potentiale clienti interesati de produsele sau serviciile oferite.

Proiectul urmator este compus tocmai din acest element de imagine, logo-ul COMANA COSMETICS care apartine primului laborator de cosmetice certificat international 100% Bio din Romania.

Peretele

Aflat in Comana, laboratorul realizeaza diverse produse de ingrijire corporala, toate create handmade pentru a satisface nevoile celor care indragesc miresmele naturale si ingredientele atent alese din natura.

Plecand de la acest principiu pe care brand-ul il respecta, alegera unei buburuze pe un trifoi cu patru foi spre a fi logoul firmei, nu a fost intamplatoare.

Asadar, cum sa faci vizibil un logo daca nu prin amplasarea sa intr-un loc cat vizibil tuturor?

Si aici incepe pictura!

Sus, pe schele, trifoiul capata contur rapid. Urmeaza buburuza, pictata si ea decorativ si apoi numele laboratorului.

Proiectul este amplata pe o suprafata de aproximativ 35 mp, supradimensionat suficient cat sa fie vizibil din drumul national care strabate zona.

Este un proiect unde masori de zece ori si apoi tragi o tusa de culoare, caci corectarea este mult mai anevoioasa si dureaza si mai mult timp.

Final

Proiectul a capatat rapid contur, iar prin cele trei culori pe care le-am aplicat, il face de neuitat pentru orice ajunge prin zona si il observa!

Sa imi dati de veste daca il vedeti!

Daca sunteti interesati de activitate celor de la COMANA COSMETICS, ii puteti descoperi AICI.

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare: