Un studio „de speriat” – TERMINATOR T-800 ENDOSKELETON si o usa pictata Here`s Johnny!

Pentru majoritatea dintre noi spatiul in care lucram este unul intim si personal.

Avand in vedere ca o mare parte din viata noastra o petrecem lucrand, locul in care ne desfasuram activitatea trebuie sa cuprinda tot ceea ce ne face sa ne simtim in siguranta, relaxati si productivi.

Si cum se intampla sa fim diversi, sa avem pasiuni diferite si sa iubim lucruri deosebite, bineinteles ca si locul, care se transforma in studio de lucru, este special de la un individ la altul.

Proiectul urmator are sa fie unul UNIC, asta datorita pasiunii pentru cinematografie a comanditarului, care si-a dorit ca usa si peretele gol din studio sa cuprinda elementele dragi din doua filme preferate, respectiv: The Shining si Terminatorul.

Proiectul este constituit din doua picturi: una murala iar cealalata pe mobilier.

Prima parte a proiectului cuprinde decorarea usii: pictarea sa in culoarea galben, cu accente si stropi orange si scrierea sintagmei celebre din filmul horror psihologic, „Here`s Johnny!”.

Peretele

Camera, vopsita toata intr-o culoare inchisa, asemeni petrolului, aminteste de pasiunea clientului pentru muzica rock, acesta dorindu-si totodata sa creeze din acest loc un refugiu de reonectare cu sine insusi si relaxare alaturi de cei dragi.

Urmatoarea etapa cuprinde pictarea endoscheletului din metal, prezent in filmul „Terminatorul” si preluat din creatia ilustratorilor Blackout Brother, care si l-au imaginat vectorizat in nuante de turqouise.

Finalul

Alaturarea aceasta de culori, turqouise si rosu, pictate decorativ, accentuiaza si mai mult atmosfera cinematografica a spatiului creand un contrast complementar aparte.

Iar ansamblul arata cam asa! De-a dreptul UNIC, as putea spune!

Voi ce parere aveti?

Nu uitati, ma gasiti si pe:

➠ You Tube
➠ Instagram
➠ Facebook 

Dacă aveti timp, poate vreti sa cititi pe teme similare: